Fantastisk körning med tråkig avslutning

Postad av Martin Öhlin 2008-06-29 12:00

Tack vare mekanikernas fantastiska arbete lyckades Martin komma till start i dagens race på Sturup. Han fick starta sist och hade 22 bilar framför sig när starten gick. Redan under första varvet visade dock Martin att han är en förare att räkna med, från 23:e plats klättrade han upp till 14:e plats. När det bara var 7 varv kvar att köra låg Martin på en 7:e plats, en fantastisk prestation med tanke på att han startat som 23:a!

Martin hade Kudzak framför sig och försökte gång på gång att gå om honom men Kudzak vinglade och for och Martin lyckas inte komma om. När sedan Ernstsson försökte gå om Martin stötte de ihop och Martin snurrade av.

Ett race som startade oerhört bra slutade således lite mindre bra med att Martin blev bogserad av banan. Men trots helgens missöden har Martin visat att han är en skicklig förare som har mycket kvar att ge!

Nu väntar Falkenberg om två veckor.