Nöjd med Falkenberg

Postad av Martin Öhlin 2008-07-14 12:00

fcf599572acfa240f3a322fa86511a04

Lördagens race blev smått kaotiskt. Martin kvalade som 11:a och var inte särskilt nöjd med det eftersom det var första gången under säsongen som han inte kvalade in bland topp 10. Racet fick en dramatisk avslutning då flera förare fick punktering under sista varvet. Martin, vars däck också var mycket slitna, tog sig dock säkert i mål och kammade hem en 6:e plats.

“Jag körde så fort jag kunde men i dag gick det inte snabbare än så här” sa Martin efter målgång. “Jag är glad att jag kom i mål och att bilen höll..det har ju varit lite si och så med det på senaste tiden” avslutade en nöjd Martin som syftade på de missöden som drabbade honom under förra racet i Sturup.

Martin trivdes betydligt bättre med bilen under söndagens race. Tyvärr fick han en mycket dålig start vilket gjorde att han tappade flera placeringar. Till slut gick Martin i mål som 8:a men med tanke på att han hade 5:e bästa varvtid var Martin ändå nöjd med sin insats.

“Nu väntar ett sommaruppehåll med lite go-kart och semester. Det ska bli skönt att få ladda upp ordentligt inför Karlskoga” sa Martin.

Nästa race: Karlskoga 16-17 augusti