Tursamt i Norge!

Postad av Martin Öhlin 2008-09-14 12:00

Racehelgen i Norge blev Martins bästa för säsongen då han kom i mål som femma båda dagarna.

I lördagens race startade Martin femma med teamkamraten Tony Rickardsson strax bakom sig. Han körde smart och fort- väldigt fort- och höll sin placering ända in i mål. Utöver det faktum att Martin tog sin bästa placering hittintills kunde han gläjda sig åt att få andra bästa varvtid under racet.

“Det känns helt fantastiskt roligt” sa Martin med ett stort leende efteråt.

Även under söndagens race kom Martin i mål som femma. Efter att Söderberg fått en dåligt start var han dock uppe på fjärde plats en stund under racet men fick sedan lämna plats åt en ikappåkande Söderberg.

Många är de som imponerats av Martins talang och hans utveckling under säsongen, något som inte minst framgick av kommentatorernas lovord under tävlingen.

Nu väntar finalen på Mantorp den 27-28 september.