Martin Öhlin siktar på seger

Postad av Martin Öhlin 2009-04-29 21:48

carrera_cup_jl_011

Ny bil, nya klistermärken, nya muskler.
Inget lämnas åt slumpen i Martin Öhlins satsning mot toppen i världens största Carrera Cup.

Carrera Cup Scandinavias startfält består av 35 bilar. Det är med råge världens största. I en av bilarna finns Martin Öhlin, 27-åringen som började med bilracing 2006 och som redan ifjol slutade på en meriterande åttondeplats i Carrera Cup Scandinavia.
– I år siktar vi högre, vi har lagt ner mycket arbete på bilen, jag har trots finanskrisen helt fantastiska sponsorer, och jag själv har kunnat träna enormt mycket under vårvintern, säger Martin Öhlin.

De nya musklerna kommer från klättring på klättervägg inomhus, något som ger extremt bra armstyrka. Dessutom har Öhlin hunnit med många testdagar, mycket körtid är viktigt för självförtroendet och känslan för bilen.
De nya klistermärkena kommer från både nya och gamla sponsorer.
– Ja, jag siktar på toppstriden förstås, men oavsett vilken plats jag hamnar på i premiären så vinner jag klistermärkestävlingen, Poker ligger i och för sig hyfsat bra till där också, men jag tror jag har flest, säger Öhlin med glimten i ögat.