Film från heat 2 på Gelleråsen

Postad av Mediaempire 2009-06-02 23:22

Film från heat nummer två på Karlskoga Motorstadion. Martin Öhlin startade från pole position eftersom han hade snabbaste varvtid i heat ett (som han vann) på fredagskvällen. Heat två blev en favorit i repris när Martin ledde från start till mål. Han säkrade därmed sin andra seger för säsongen och klev upp på andra plats totalt i mästerskapet med 78 poäng, leder gör Christer “Cralle” Lindholm på 91 poäng.

– Jag siktar på att gå om “Cralle” till helgen i Göteborg City Race, jag trivs på tajta banor så det kommer att bli väldigt kul, säger Martin Öhlin.

Heat 1 i Porsche Carrera Cup Scandinavia i Göteborg City Race går på fredag kväll klockan 19.05. Heat 2 är på lördag klockan 13.45. Missa inte Sveriges hårdaste racing mitt i Göteborg!