Öhlin snabbast på Bananpiren

Postad av Mediaempire 2009-06-07 12:41

ohlin_m0309

Efter ett otursfullt förstaheat där Martin Öhlin tvingades bryta var han på revanschhumör inför lördagens race. Han gjorde ett imponerade race och Öhlin slutade fyra i heat två på stadsbanan på Bananpiren i Göteborg City Race.

Öhlin hade femte plats på gridden efter femte bästa tid i det första heatet. Han låg länge kvar på startplaceringen men var klart snabbare än bilarna framför, men då stadsbanan är smal är omkörningsmöjligheterna begränsade.

Han tog sig dock förbi teamkollegan Tony Rickardsson och körde i mål som fjärde bil. Öhlin hade dessutom racets snabbaste varvtid vilket visar att han är i toppen för att stanna.

Carrera Cup tar nu en månads uppehåll och nästa tävling är i Falkenberg den 10-11 juli.