Hur man bäst spenderar en söndag??

Postad av Martin Öhlin 2009-06-10 22:25

dsc_0040

Dagen efter Göteborg City Race valde nog en del att  ligga kvar i sägen lite längre… Själv tog jag tillfället i akt och cyklade de 15 mil man ska göra för att delta i Halvvättern. Efter en alldeles lysande uppladdning bestående av en stadig middag med en Stor efterrätt och några läsk så begav jag och Jenny oss av till Motala. När vi väl var framme kl04.00 så fick jag 4 timmar lätt efterlängtad sömn… Anledningen till denna lilla tur är att vi gav Jennys storebror Michel en “Halvklassiker” (vasaloppet, vätternrundan, vansbrosimmet och lidingöloppet fast bara halva distanserna) i fördelsedags present.

Trots väldigt, väldigt dåliga förberedelser så hade vi riktigt kul. Vädret var till större delen helt ok och vi klarade oss från punkteringar och gick i mål som mycket nöjda.

Grattis Michel, vet att jag kommer få igen det här någon gång…

//Martin

PS. Jag och Michel spöade Mattias Ekströms tid med 6 min i Halvvasan..  😉

  • Jocke

    Martin!

    Varför bär inte du magväskan?
    Den hade matchat dina handskar och du hade haft en perfekt “tutti-frutti” look 🙂

    //