Öhlin lugn inför Falkenberg

Postad av Mediaempire 2009-07-09 21:21

ohlin_inforfalkenberg

Martin Öhlin satte sjunde snabbast tid under torsdagens test på Falkenberg.
– Jag känner mig lugn, vi fortsätter med strategin att klättra en placering i tabellen per tävlingshelg, säger han.

Edward Sandström var snabbast på torsdagens officiella test på Falkenberg Motorbana, där Carrera Cup Scandinavias fjärde tävlingshelg genomförs med start i morgon.
Martin Öhlin låg länge på en fjärdeplats, och genomförde sitt testprogram enligt plan.
– Vi är bra med i tempot, de framför mig bytte till nya däck i slutet av testpasset och satte några riktigt bra tider. Falkenberg har snabbast snitthastighet av de banor vi kör på i år, och det passar mig bra, säger Martin Öhlin.

Teamkompisen Tony Rickardsson hade dagens fjärde bästa tid, och det är ungefär den placeringen Martin Öhlin siktar på inför första heatet i morgon.
– Jag behöver inte uträtta några stordåd på Falkenberg, kvalar jag bra så är jag i topp-fem. Naturligtvis siktar jag alltid på pallplats, men är jag med i toppen så är jag nöjd. Det gäller att sätta en riktigt bra varvtid också så jag får starta långt fram i lördagens heat.

Heat 1 i Porsche Carrera Cup Scandinavia startar 17.00 i morgon fredag.
Heat 2 startar 14.20 på lördag.