Revanschsugen Öhlin tvingades bryta

Postad av Mediaempire 2009-07-11 19:53

ohlin_002

Det var en revanschsugen Martin Öhlin som rullade ut på gridden inför helgens andra tävlingsheat. Han hade innan start lovat ett tufft race där han skulle göra allt för en pallplats, helst en vinst.

Öhlin startade från fjärde startruta och planen var enkel, plocka så många placeringar som möjligt. Men redan efter ett par varv uppstod det ett missförstånd mellan Öhlin och teamkollegan Tony Rickardsson som låg strax bakom. Rickardsson gjorde en attack mot Öhlin som redan var inne i svängen och inte uppfattade Rickardsson. Det resulterade i en sammanstötning och Öhlin tvingades bryta med en trasig kylare.

– Skittråkigt självklart. Det blev ett missförstånd av Rickardsson och jag vet att han inte gjorde det med mening. Men det är ju klart att jag hellre hade kommit i mål än att tvingas bryta, berättade en besviken Martin Öhlin.

  • michel

    Näää ja e int bitter ja int bara jäv… förb….!
    Men Du Martin jag kan säga dig att det är ännu svårare att köra om på Vansbrosimmet (men det vet väl du redan) !!! å inte hade man nån hjälp av någon rygg heller.

    Hälsningar
    40+