Fortsatt poängskörd

Postad av Mediaempire 2009-08-15 15:23

ohlin_m0609Gelltw017

Lördagens heat på Karlskoga Motorstadion innebar nya viktiga poäng för Martin Öhlin. Han startade fyra och körde i mål på samma placering 17 varv senare.

Öhlin fick ingen optimal start och blev omkörd av teamkollegan Tony Rickardsson redan på start- och målrakan. Öhlin hade dock ett betydligt högre tempo än Rickardsson och kunde i mitten av racet ta tillbaka sin startposition. Den kunde han sen ohotat behålla racet ut och gå in i mål som stabil fyra.

– Körningen gick riktigt bra och det var både roligt och gick snabbt så jag är absolut nöjd, trots att jag missade pallen. Vi plockade nya viktiga poäng och hänger med de tre översta i mästerskapstabellen, berättade en glad Martin Öhlin direkt efter målgång.

Nästa race i Porsche Carrera Cup går i norska Våler den 28-29 augusti.