Film från Karlskoga

Postad av Mediaempire 2009-08-16 17:24

Film från helgens tävlingar på Gelleråsen i Karlskoga. I första heatet startade Martin på femte plats och kunde efter ett stabilt race köra i mål som fjärde bil. I andra heatet startade Öhlin fyra med teamkollegan Tony Rickardsson närmast bakom sig. Martin fick inte till någon optimal start och blev omkörd av Tony i första kurvan. Öhlin var dock snabbare än Rickardsson och kunde ta tillbaka fjärdeplatsen och höll den positionen in i mål!

Martin plockade 44 poäng i helgens tävlingar och ligger nu på femte plats i Carrera Cup Scandinavia.

 • Jocke

  Härligt med poäng!

  Skön frilla 1.35 in i filmen 🙂

 • Kurt

  Kul att det blev hyggligt race med poång.

 • Sixten snart 2 år

  Även stora grabbar behöver hjälp med säkerhetsbälte!