Film från Våler

Postad av Mediaempire 2009-08-30 16:28

Följ med Martin Öhlin och teamet i helgens tävlingar på Vålerbanen i Norge. Första racet blev en regnig historia där Martin var mycket snabb och körde upp sig från en femte plats till att vara med i tätstriden. Efter en sammanstötning med Mangs vid ett omkörningsförsök, sladdade Öhlin av, tappade tre placeringar och gick i mål som fyra.

Martin hade snabbaste varvtid i första racet och startade därmed från pole position i race två. Öhlin försvarade ledningen i första kurvan och byggde snabbt en lucka till bakomvarande bilar och Cralle Lindholm på andraplatsen. Tyvärr bromsade Martin några varv senare för sent innan en kurva vilket resulterade i en avåkning och ett brutet race.

 • Jocke

  En smula oflyt den här helgen! Synd.

  Men som vanligt en bra film och snabbt uppdaterat.

 • Jeppe

  Kanelgifflar is the shit.
  Synd på avåkningen Seth.

 • clemens geböörsch

  ät mera gifflar så ser du snart ut som Magns…..Sune alltså !!!!!! h a h a.

  JAS planet kunde man ju använda som jordfräs..so why not a “sänkbubbla”

  clemens Geböörsch..king of sand

 • JJ

  Grym körning i regnet och i de förhållandena.

 • Kanelgifflar!!

  Bättre lycka nästa gång.

 • Hanna

  Semester med lite surf och wakeboard (och klättring för dig kanske)…..
  När åker vi ? :-))