Martin Öhlin trea i heat ett

Postad av Mediaempire 2009-09-11 17:34

martin

– Mitt livs bästa start!
Martin Öhlin tog tre platser redan i starten.
Målgång som trea och klättring i tabellen.

Med en otrolig start klev Martin Öhlin fram från tredje startled till tredje plats, klarade sig undan trängseln i starten med nöd och näppe och lyckades sedan hålla undan från den jagande teamkompisen Tony Rickardsson och gå i mål som trea. Viktiga poäng på vägen till topp-fem inkasserade.
– Jag grillade däcken lite i mitten av heatet, det blev lite halt baktill så jag fick ta det lite lugnare. Men placeringen kändes relativt säker, otroligt skönt att stå på pallen igen, säger Martin Öhlin.

 • Jocke

  Häääärligt!!!!!!

  //Jocke

 • Sten Ållas

  Grattis !!!!!! Bra jobbat

 • peter hansen tyden

  Grymt Martin! Grattis!

  • Tack tack. Synd att starten inte blev lika bra i andra heatet bara.. 🙂