Klassseger på Nordslingan ännu en gång.

Postad av Martin Öhlin 2009-09-18 19:53

I onsdags fick jag förfrågan om att köra ytterliggare ett race på klassiska Nordschleife. Efter väldigt kort betänketid bokade jag flyg och anmälde mig till tävlingen. cover samsung custodia Ett svårt kval med lite regn och lite sol om vart annat slutade med en 29:e plats av 168 bilar. cover samsung custodia Inte helt nöjda men vi visste att vi kunde avancera. Jag körde första stinten och allt flöt på bra. cover iphone custodia outlet På mitt sjunde varv av planerade nio började det regna ganska så ordentligt på vissa partier av banan så vi bestämde oss för att byta till regndäck och även förare. iphone cover original När vi bytte låg vi på en 21:a plats totalt. custodia samsung s7 edge Tyvärr upphörde regnet ganska fort så vi fick göra ett till depåstopp för att sätta på slicks igen. cover custodia samsung Sen flöt allt på som det skulle och vi slutade till slut på en 27:e plats totalt och segrade överlägset i vår klass. cover iphone custodia Att köra på Nordslingan är en upplevelse, men det är något helt annat när det är blött..