Öhlin laddar fullt i finalen

Postad av Mediaempire 2009-09-24 14:33

ohlin_m033_1 Sju poäng efter Jonas Gelzinis på femte plats. Martin Öhlin satsar nu allt för att nå sitt mål. custodia samsung – Jag SKA in i topp fem. Bära eller brista. cover custodia samsung Säsongen började i sandfållan på Mantorp Park, en punktering gjorde bilen okontrollerbar och Öhlin fick se säsongens första heat från publikplats. Under andra tävlingshelgen kom revanschen, dubbelseger på Karlskoga och stor glädje i teamet och bland sponsorerna. cover iphone custodia – Det är så det ska vara! Dubbelseger är en typiskt bra grej som jag tänker upprepa många fler gånger i karriären, säger Martin Öhlin. iphone cover outlet Öhlin var länge med i toppstriden, men några individuella misstag, inklusive ett lite väl hårdhänt kramkalas med teamkompisen Tony Rickardsson i Falkenbergs snäva startkurva, har gjort sitt mot poängskörden och nuvarande antagonisten Jonas Gelzinis har lyckats smita upp och förbi Öhlin till femte plats. samsung custodia – Målsättningen var ju att vara med i toppstriden, men tyvärr har jag besökt sandfållorna lite för ofta, så efter Våler fick jag skruva ner kraven på mig själv till att slåss om topp fem istället. Martin Öhlin är ändå nöjd med årets säsong. iphone cover original – Jag har haft glädjen att arbeta med ett superproffsigt team, där alla från min käre far till sponsorer har varit både delaktiga under racehelgerna och jobbat stenhårt för att vi ska nå framgångar. Nu är det upp till mig att tacka alla genom att göra bra ifrån mig i finalen på Mantorp. Toppstriden på Mantorp Park står mellan fjolårets mästare Jocke Mangs och Öhlins teamkompis Tony Rickardsson, 26 poäng skiljer dem åt, och Christer ”Cralle” Lindholm jagar några få poäng bakom Rickardsson. custodia samsung italia – De kommer att fightas till sista blodsdroppen om segern, och det kan kanske gynna mig som kan avvakta och utnyttja situationer som de försätter sig i.