Martin femma i heat ett

Postad av Mediaempire 2009-09-25 17:52

ohlin Fredagens race på Mantorp Park innebar viktiga poäng för Martin Öhlin. iphone 8 plus custodia outlet Starten gick hyfsat och Martin lyckades ta sig förbi Jonas Gelzinis, men blev samtidigt omkörd av Edward Sandström. custodia samsung Gelzinis och Öhlin fightades om femteplatsen under racet, men Martin var den som till slut vann den fighten. cover iphone custodia –Det var ett kul race och bra för mästerskapet att jag tog Gelzinis. custodia samsung Nu ligger jag bara fem poäng efter honom inför morgondagens race, säger en nöjd Martin. cover samsung custodia Martin hade tredje bästa tid i dagens race och får därmed starta från tredje position i morgondagens race, som är det sista för säsongen i Carrera Cup.

  • Jocke

    Häääärligt!
    Pjäxan i pannrummet imorgon igen…… Lycka till