Martin Öhlin avslutar säsongen på pallen

Postad av Mediaempire 2009-09-26 16:05

ohlintrea För sista gången i år hoppade Martin Öhlin upp på pallen och tog emot en pokal i 2009 års säsong av Porsche Carrera Cup. Trots pallplatsen blev det ett snörpligt slut på säsongen för alla förare. cover samsung custodia Efter en svår krasch på start- och målrakan tvingades årets sista Carrera Cup-race avslutas bakom safety car. cover custodia samsung Det var i mitten på racet som Mattias Stålknapp snurrade och kraschade in i räcket strax innan mållinjen. Bärgningen bedömdes ta mer tid än vad som återstod av heatet och därför avbröts racet. iphone cover outlet I stället bestämdes resultatlistan efter bilarnas dåvarande position. custodia de samsung galaxy s3 Det betyder att Martin Öhlin, som vid kraschen låg på tredje plats, fick behålla den vid målgång. cover iphone custodia För att uppnå sitt personliga mål att hamna topp fem i mästerskapstabellen hade han varit tvungen att köra om Edward Sandström och sluta tvåa. – Trots att det aldrig är roligt att avsluta ett race på det här sättet är jag självklart glad över att stå på pallen. Men egentligen hade jag velat vara en placering längre fram. Nu missade jag mitt personliga mål att hamna topp fem med 2-3 poäng, men nu blev det såhär, berättar Martin. custodia samsung outlet Martin Öhlin planerar att köra Porsche Carrera Cup även nästa år, men med betydligt bättre slutresultat. iphone cover original – Jag tror jag har haft mina dalar nu, så nästa år satsar vi mycket, mycket högre.

 • Sten Ållas

  Grattis !!!! Bra kört i år .Bara att öka till nästa år

 • Hejsan Martin. Det var kul att se dig på Mantorp idag även om det blev ett kort race. Sköt om dig och lycka till 2010. Du har växt enormt som raceförare… Kul!!

 • Adde

  Hej

  Tack för idag, var superkul att surra lite och se dig köra.
  Du hade riktigt bra tempo i dagens heat, hängde med fint i toppstriden och pressade Sandström hela tiden. Snyggt kört kompis!

 • Stina

  Tack för åkturen idag. Grymt!

  Pussar & Kramar