Film från Mantorp Park

Postad av Mediaempire 2009-09-27 20:45

[vimeo]http://vimeo.com/6781878[/vimeo]

Följ med Martin Öhlin i en film från finalhelgen på Mantorp Park.
I första heatet slutade Martin på en femteplats efter en fight med Jonas Gelzinis. Tredje snabbaste tid i heat ett betydde att Martin startade från tredje startposition i andra heatet. Tyvärr fick tävlingen avbrytas efter en svår krasch på start- och målrakan. Då bärgningen bedömdes ta mer tid än vad som återstod av heatet, bestämdes resultatlistan i stället efter bilarnas dåvarande position. Martin slutade därför på tredje plats i heat två, som var säsongens sista tävling.

  • JJ

    Grym grym omkörning av Gelzinis. Mer sånt!

  • Nicke

    Bra skägg!! Det gillas 😉

    • Skönt att höra.. 🙂 Har ju en bit kvar till dig men jag ska försöka.