Film från Mantorp Park

Postad av Mediaempire 2009-09-27 20:45

[vimeo]http://vimeo.com/6781878[/vimeo] Följ med Martin Öhlin i en film från finalhelgen på Mantorp Park. custodia de samsung galaxy I första heatet slutade Martin på en femteplats efter en fight med Jonas Gelzinis. iphone cover original Tredje snabbaste tid i heat ett betydde att Martin startade från tredje startposition i andra heatet. cover shop online Tyvärr fick tävlingen avbrytas efter en svår krasch på start- och målrakan. cover samsung custodia Då bärgningen bedömdes ta mer tid än vad som återstod av heatet, cover custodia huawei bestämdes resultatlistan i stället efter bilarnas dåvarande position. cover custodia samsung Martin slutade därför på tredje plats i heat två,

  • JJ

    Grym grym omkörning av Gelzinis. Mer sånt!

  • Nicke

    Bra skägg!! Det gillas 😉

    • Skönt att höra.. 🙂 Har ju en bit kvar till dig men jag ska försöka.