Öhlin en av de snabbaste i Carrera Cup

Postad av Mediaempire 2009-09-27 16:06

4034365886_17bda5a0c7_o Statistik, tiondelar och hårda fighter på racerbanorna, det är vad Carrera Cup Scandinavia består av. cover iphone custodia Nu när tävlandet gått i vintervila får vi nöja oss med det förstnämnda, statistik. Årets siffror har anlänt. cover iphone Jocke Mangs tog sin andra raka titel efter över 700 varv och 1600 kilometer körda. custodia iphone outlet Men han toppar inte all statistik. cover custodia huawei Mangs tog sju pole position. Martin Öhlins teamkamrat Tony Rickardsson lade beslag på de två kvarvarande pole position och var i kvalsnittet närmast Mangs med en genomsnittlig tredje startposition. cover custodia huawei Jämnare var det under tävlingarna där fyra förare samsas om att ha tagit flest snabbaste varv. Martin Öhlin, Edward Sandström och Jocke Mangs plockade alla fyra snabbaste varv. Fredrik Larsson hade tre snabbaste varv.

  • Jocke

    Ninja!