Klassseger på Nordslingan ännu en gång.

Postad av Martin Öhlin 2009-10-18 19:53

I onsdags fick jag förfrågan om att köra ytterliggare ett race på klassiska Nordschleife. Efter väldigt kort betänketid bokade jag flyg och anmälde mig till tävlingen. Ett svårt kval med lite regn och lite sol om vart annat slutade med en 29:e plats av 168 bilar. Inte helt nöjda men vi visste att vi kunde avancera. Jag körde första stinten och allt flöt på bra. På mitt sjunde varv av planerade nio började det  regna ganska så ordentligt på vissa partier av banan så vi bestämde oss för att byta till regndäck och även förare. När vi bytte låg vi på en 21:a plats totalt. Tyvärr upphörde regnet ganska fort så vi fick göra ett till depåstopp för att sätta på slicks igen. Sen flöt allt på som det skulle och vi slutade till slut på en 27:e plats totalt och segrade överlägset i vår klass.

Att köra på Nordslingan är en upplevelse, men det är något helt annat när det är blött..

//Martin
DSC01514