Racingsäsongen inledd för Martin

Postad av Mediaempire 2010-03-26 13:24

Martin Öhlin har nu inlett årets racingsäsong. På plats på Nürburgring har Martin just nu kört det första träningspasset inför säsongens första VLN-race på Nürburgring Nordschleife på lördag. Martin kör en BMW Z4 M Coupé för Schubert Motorsport tillsammans med norrmännen Nils Tronrund och Anders Buchardt, båda två med erfarenhet av VLN- och 24-timmars race på Nordschleife för Schubert Motorsport. Det regnar just nu runt Nürburgring men Martin är glad att vara igång med årets säsong och börja köra racerbil inför säsongsstarten av Carrera Cup Scandinavia.

– Det är dags att komma igång med körningen och för mig är det här i första hand en rolig och trevlig helg där jag äntligen kan börja köra racerbil igen, säger Martin. Bilen är riktigt rolig att köra och går väldigt bra, det är skönt att vara igång igen.

På plats på Nürburgring är även Martins teamkamrat i WestCoast Racing, Richard Göransson, som kör en av de nya BMW Z4 GT3 för Schubert Motorsport tillsammans med tyskarna Jörg Viebahn och Marko Hartung.

  • Jocke

    NÅ? Hur gick det då?