Martin avslutar helgen på pallen

Postad av Mediaempire 2010-05-22 17:09


Martin Öhlin kunde revanschera sig för igår genom att i helgens andra Carrera Cup-race ta en tredjeplats.
– Jag är rätt nöjd, jag klantade mig igår och det kunde jag göra upp för idag, sa Martin.

I fredagens regnrace fick Martin slita sig till en sjätteplats efter att gjort ett par misstag inledningsvis. Han lyckades sätta fjärde bästa varvid och kunde i lördagens race starta fyra. Den startpositionen förvaltade han väl och efter en tuff fight de första varven kunde han komma loss och säkra sin tredjeplats. Han tog ikapp på ledarduon mot slutet och hade en bekväm lucka bakåt.
– Jag känner inte att jag riktigt hittade känslan den här helgen. Det tog ett tag att komma in i det men till sist blev det en ok helg. Jag åker hem nöjd idag, avslutade Martin.

 • Fredrik Karlsson

  Du gör ett grymt bra jobb! Snart haglar segrarna.

 • Tjena Martin

  Grattis igen!

  mvh
  Niklas
  Lesjöfors AB