Martin tvåa på Gelleråsen

Postad av Mediaempire 2010-08-14 17:06

Martin Öhlin följde upp gårdagens tredjeplats med en andraplats i dagens race på Gelleråsen. En andraplats han kunde rädda trots en rörig start.
– Det här är riktigt skönt! Det blev trångt i starten och Janne West kunde smita förbi vilket gjorde att jag fastnade bakom honom. Jag kom om efter ett tag men luckan upp till Rudholm var för stor, annars hade vi kunnat ge honom en match. Jag är ändå nöjd, och det var riktigt roligt att se Janne West ta tredjeplatsen. Jag är nästan mer glad för hans skull, sa Martin.

En andraplats och en tredjeplats som facit från helgen betyder också att Martin ytterligare stärkte sin tredje plats i mästerskapet, och han är nöjd med helgens resultat.
– Det blev en väldigt bra helg, jag har känt mig taggad hela helgen och vi har haft bra fart i varje pass. Det här känns bra inför säsongsavslutningen, avslutade Martin.

Två pallplatser och en inspirerad körning gladde också Dick Jönsson-Wigroth som är mycket nöjd med teamets arbete och Martins körning.
– Poängmässigt gjorde nog allt det vi kunde, sa Dick. Vi hade kanske med ett annat scenario utmana hårdare om topplatsen men det är mycket om och men. Martin är tillbaka igen, han attackerade som han lovade och det lovar gott inför de kommande racen.

Resultat, Carrera Cup heat 2 topp åtta, Gelleråsen:
1: Robin Rudholm 17 varv
2: Martin Öhlin + 1,926
3: Jan West + 7,153
4: Linus Ohlsson + 7,806
5: Mattias Stålknapp + 11,579
6: Jan Brunstedt + 26,889
7: Fredrik Larsson + 29,367
8: Patrik Skoog + 30,023

 • Jenny

  GRATTIS!

 • Jocke

  Härligt! Grattis

 • Lars Axelsson

  Hej
  Grattis till dina framgångar
  Fam Lax följer dig väldigt noga på dina Race

 • Micke Granstedt

  Bra styrt Martin! Du får säga till om du vill att ja ska lära dej nåra trix inför säsongsupplösningen! 😉 Kör såre ryker i England! Skål!