Snabbaste föraren siktar på seger

Postad av Mediaempire 2010-09-03 13:08

Han har det officiella varvrekordet och en skrotad bil som facit från Göteborg City Race. Nu siktar Martin Öhlin på pallplats. custodia samsung – Det här är ju årets prestigerace. Ingen kommer att fega till helgen, säger Öhlin. Sveriges nyaste och hetaste tävlingsbana finns på gamla bananpiren i Göteborg. Banan är trång och det finns inga avåkningszoner. Ett misstag och du sitter i muren med trasig bil som följd. – Jag älskar det, det är som Nürburgring i lite mindre skala. cover samsung custodia Väderleksrapporterna ser ju dessutom bra ut så vi hoppas på stor publikfest också. samsung custodia outlet Martin Öhlin har tillbringat några dagar av perioden sedan förra tävlingshelgen hos förarcoachen Rob Wilson i England och slipat på detaljer i sin körning. cover samsung custodia – Vi har fokuserat på tekniskt krävande övningar, så jag känner att jag kommer väl förberedd till Göteborg, säger Öhlin. custodia samsung a8 I det totala mästerskapet heter tätduon Fredrik Larsson och Robin Rudholm, men bakom dem på tredje plats lurar Martin Öhlin, bara 32 poäng efter ledning.