Film från finalhelgen

Postad av Mediaempire 2010-09-04 09:10

[vimeo]http://vimeo.com/15515519[/vimeo] Martin Öhlin kom till Mantorp Park som klar trea i mästerskapet efter sin bästa säsong hittills i Carrera Cup. iphone 8 plus custodia outlet Han la därför allt åt sidan och satsade fullt i de två finalheaten. cover iphone Tack vare två monsterstarter ledde han båda heaten, custodia samsung men fick i det första ge sig efter en fight mot Fredrik Larsson. cover samsung custodia I det andra bjöd han upp till kanske den bästa fighten i Carrera Cup i år, cover iphone outlet och han och Fredrik Larsson hade en intensiv strid.

 • Hej Martin

  Ett stort Grattis till dina framgångar ifrån oss på Lesjöfors, verkligen häftigt att du satsar allt!!!

  vi hörs!

  Niklas
  Lesjöfors

 • Jenny

  Grattis!!!