Tuff start i Göteborg för Martin

Postad av Mediaempire 2010-09-05 12:52

Martin Öhlin fick en tuff start på dagen i Göteborg. custodia de samsung Martin Öhlin låg fyra i kvalet slutskede när han på det sista varvet tappade kontrollen i den snabba chikanen på baksidan och slog in i muren. custodia de samsung galaxy s3 Martin klarade sig utan skador men med bilen var det desto värre. huawei custodia outlet Skadorna var så pass omfattande att man ej hann reparera till starten. Istället valde teamet att hyra en tre år gammal bil med vilken Martin startade från sista plats. custodia samsung a8 2018 Han stod där för en riktig kämpainsats och på den trånga banan där det är närmast omöjligt att köra om tog sig Martin upp till en niondeplats. samsung custodia original Han hann också med att sätta sjätte bästa varvtid i racet och startar nu sexa i det andra racet senare i eftermiddag. iphone cover original – Vi biter ihop och kämpar, vi har inte gett upp och det här kan bli viktiga poäng som vi räddar just nu, säger Martin.