Martin Öhlin siktar högst upp på prispallen

Postad av Mediaempire 2010-09-06 13:48

Efter en stark premiär på danska Jyllandsringen för två veckor sedan siktar WestCoast Racings Martin Öhlin ännu högre. cover iphone outlet Tredjeplaceringen i säsongen första race i Porsche Carrera Cup Scandinavia förbättrades till en andraplats i race nummer två. – Men på Ring Knutstorp ska jag högst upp på pallen, säger Martin Öhlin. samsung custodia original Under fjolårssäsongen var Öhlins bästa resultat på Ring Knutstorp en tredjeplats. iphone cover outlet – Banan passar mig, den är en av Sveriges mest tekniska med höjdskillnader och en del väldigt intressanta kurvor, säger Martin Öhlin. Under vintern och försäsongen har Martin Öhlin arbetat med förarcoachen Rob Wilson för att utveckla sin körteknik, något som gav resultat direkt i premiären. – Jag fick till två mycket bra starter, knep några placeringar redan där. iphone cover original Men nu på Ring Knutstorp ska jag kvala bättre och förhoppningsvis starta från pole position. custodia samsung shop Följ helgens tävlingar på www.martinohlin.se och www.westcoastracing.se.