Film från kämpainsatsen i Göteborg

Postad av Mediaempire 2010-09-07 15:41

[vimeo]http://vimeo.com/12362451[/vimeo] Martin Öhlin kom till Göteborg City Race som innehavare det officiella varvrekordet och med siktet inställt på segrar. custodia samsung Men istället för nya varvrekord och segrar blev det en riktigt kämpainsats av Martin och teamet bara för att komma till start. cover iphone 7 custodia outlet Efter att varit bra med i kvalet där han i slutskedet låg trea vändes hela dagen upp och ner. custodia samsung Martin hamnade i ett av de många oförlåtande räckena och bilen skadades kraftigt, cover iphone så kraftigt att teamet inte hade en möjlighet att laga den till racet. samsung custodia original Istället lyckades man hyra en äldre bil på plats och med den startade Martin sist men han gav inte upp.