Martin Öhlin sexa i race ett

Postad av Mediaempire 2010-09-07 21:41

Det blev en sjätteplacering för Öhlin efter en del dramatik i det första Carrera Cup-racet på Ring Knutstorp. iphone cover original – Jag gjorde en bra start, men det blev lite närkontakt och gräskänning under racet, så jag får helt enkelt ta nya och hårdare tag i morrn, säger Öhlin. custodia huawei shop Efter världshistoriens kanske jämnaste kval med sex bilar inom 0,143-dels sekund gjorde Martin Öhlin en bra start i första racet på Ring Knutstorp. iphone cover outlet Tyvärr blev det lite plåtkontakt med Jocke Mangs som tvingades i depå, och efter en undanmanöver för att undvika att köra på comebackande Edward Sandström vid en omkörning hamnade Öhlin bredvid banan. Viktig tid förlorades. cover samsung custodia – Tyvärr tog däcken slut under manövrerandet för att komma upp på banan och ikapp täten, så jag tvingades bevaka sjätteplatsen, säger han. custodia samsung Öhlin satte dock fjärde snabbaste varvtid under loppet och startar från fjärde startruta i Carrera Cup Scandinavias race två i morgon lördag. Uppdatering: Fredrik Larsson nedflyttad till plats fyra efter en omkörningsincident med Robin Rudholm i racet.