Martin Öhlin siktar högt i helgen

Postad av Mediaempire 2010-09-08 10:06

Efter hjälteinsatsen i lånad bil i Göteborg siktar Martin Öhlin högt inför helgens race på snabba Falkenbergsbanan. – Nu ska vi upp på pallen igen, något annat finns inte, säger Öhlin. cover iphone Det har gått en dryg månad sedan Martin Öhlin kraschade i kvalet i Göteborg, hoppade in i en lånad bil och tog en fjärdeplats och många viktiga poäng. samsung custodia outlet Martin har passat på att utnyttja det uppehållet till att tänka på annat än racing och är nu sugen på att tävla igen. – Jag har kunnat vila upp mig och tänka på annat och det har gjort mig riktigt taggad inför den här helgen. custodia samsung s8 Det här kommer att bli en rolig helg och jag är riktigt sugen på att köra igen. Falkenbergsbanan är Sveriges snabbaste racerbana med många snabba högerkurvor och hög genomsnittsfart. custodia samsung a8 2018 Martin trivs på den snabba och svårkörda banan och har alltid varit snabb där. custodia samsung outlet – Resultaten kanske inte visar det så tydligt men jag har alltid varit snabb i Falkenberg. Det är viktigt att hålla linjen, en miss och du tappar all fart. Det är en ganska svår bana att köra snabbt på men jag har varit snabb här tidigare. Nu ska vi ordna till slutresultatet också, avslutar Öhlin.

  • Jonas Åhrlin

    Det blir många poäng den här helgen! Vi ses i Falkenberg // Jonas Å