Martin totaltrea i mästerskapet trots motigt andrarace

Postad av Mediaempire 2010-09-08 18:13

Helgens andra heat i Carrera Cup på Ring Knutstorp gick inte som planerat för Martin Öhlin. Ett regn strax före start gjorde att WestCoast Racing liksom de andra teamen i toppen valde att köra på regndäck. Med ett regn som försvann lika snabbt som det kom innan start blev det ett svårkört race för alla med regndäck. Martin var en av dem och fick nöja sig med en åttondeplats efter att regndäcken tagit slut. – Jag kände nästan direkt att det skulle bli svårt, konstaterade Martin. huawei custodia outlet Det var otroligt svårkört och min enda målsättning blev att ta bilen i mål. Eftersom flera av de andra konkurrenterna i mästerskapet hade liknande problem blev det ändå inte så dåligt i slutändan. Martin är trea i mästerskapet efter två helger. cover iphone 7 plus custodia outlet – Jag är faktiskt inte så missnöjd som jag kunde vara idag. cover iphone custodia outlet Det här var rätt race att få problem i och vi tappade inte så mycket som vi kunde ha gjort. Vi är fortfarande med i matchen, avslutade han. Dick Jönsson-Wigroth var heller inte så missnöjd och konstaterade liksom Martin att det här var rätt race att få problem i. – Racet igår tycker jag var helt ok. cover iphone 6 custodia outlet Idag fungerade det inte som det var tänkt, det var motigt men det är sådant som händer och det blev ändå inte så farligt. cover custodia samsung Vi har lärt oss en hel del och Martin är en av de tre som slåss om mästerskapet just nu, sammanfattade Dick.