Pallplats för Martin i Falkenberg

Postad av Mediaempire 2010-09-09 18:39

Trots en dålig start kunde Martin Öhlin ta en tredjeplats i helgens första Carrera Cup-race i Falkenberg. custodia iphone – Det där var ett typexempel på hur man inte ska starta, sa Martin bestämt. cover samsung custodia Martin startade trea och kunde trots starten hålla den platsen genom första kurvan. custodia samsung outlet Han drygade därefter ut avståndet bakåt och tredjeplatsen var aldrig hotad. iphone custodia outlet – Jag hamnade i lite av ett ingenmansland med stor lucka bakåt och en lucka framåt. cover iphone custodia Det blev lite händelselöst. cover iphone outlet En pallplats är bra, nu ska vi bara lösa det imorgon också och ta en pallplats till. custodia samsung Då tänkte jag göra en betydligt bättre start, avslutade Martin.