Bra mästerskapshelg för Martin Öhlin

Postad av Mediaempire 2010-09-10 19:03

Trots två tuffa race blev det en bra mästerskapshelg för Martin Öhlin i Falkenberg. cover iphone 6 custodia outlet Han lämnar Falkenberg med en utökad tredjeplats i sammandraget. iphone custodia outlet – För mästerskapet blev det här bra, vi är trea i mästerskapet och luckan ökade nedåt vilket vi får vara nöjda med, konstaterade Martin. custodia samsung outlet I det första racet blev det en tredjeplats efter att Martin kört i lite av ett ingenmansland hela racet. I lördagens race startade han femma och gjorde till skillnad från fredagen en bra start. cover iphone 8 custodia Han fastnade dock på utsidan i chikanen och tappade två platser – två platser han kunde ta tillbaka i slutet av racet. cover custodia iphone – Jag kom helt fel i starten men kunde kämpa mig tillbaka. Jag fick avvakta lite efter det och det blev som det blev.

  • Jenny

    Bra jobbat!