Martin Öhlin redo för 24-timmars

Postad av Mediaempire 2010-09-12 14:48

Martin Öhlin står inför en racingdebut i helgen. Då väntar hans första 24-timmars race och den debuten sker på Nürburgrings Nordschleife, en av världens svåraste och mest krävande racingbanor. Martin Öhlin står redo för utmaningen. custodia samsung – Rent placeringsmässigt har jag inga förväntningar, jag ska ta det här som en väldigt kul upplevelse och som en bra erfarenhet av långlopp för framtiden, säger han. Det här kommer att bli riktigt skoj och upplevelsen från hela helgen är det som kommer att dominera. Martin är en av flera svenskar som kommer köra för Schubert Motorsport, ett tyskt BMW-team som till helgen har bivit rena svenskteamet. Martins teamkamrat hos WestCoast Racing, Richard Göransson, kommer liksom Martin att köra en BMW Z4 GT3. Richard gör sitt femte 24-timmars på Nürburgring och har gett Martin en del tips på hur man lägger upp det krävande racingdygnet. – Jag har fått lite råd om hur man förbereder sig och hur man ska tackla själva dygnet med vila mellan stinterna, förklarar Martin. Jag ska se till att ta det steg för steg under helgen och få så mycket vila mellan stinterna som möjligt. Teamkamrater till Martin i helgen blir Edward Sandström, Patrick Söderlund och Marko Hartung som han kommer att dela en av teamets BMW Z4 GT3 med. Förarna kommer att köra uppemot 1,5 timme långa stinter var, och de har redan hunnit med att köra ett fyratimmarsrace tillsammans på Nordschleife. iphone cover outlet – Banan är helt underbar och nu börjar den nya bilen bli riktigt bra. cover shop online Jag tror det här kommer att bli ett roligt race, bilen är bra nog att vara med i toppen men för både mig, Edward och Patrick är 24-timmars här relativt nytt. iphone custodia outlet Jag ser fram emot att lära mig mer om vad långlopp går ut på, det är något jag vill köra mer av i framtiden, avslutar Martin. På torsdag och fredag kommer det att köras kval. custodia huawei outlet Starten går sen på lördag 15:00 och målgång sker söndag 15:00. Löpande rapporter under racet kommer att finnas på http://www.richardgoransson.com, http://www.westcoastracing.se och http://adac.24h-rennen.de. custodia de samsung galaxy Martin Öhlin kommer att köra bil # 76 tillsammans med Edward Sandström, Patrick Söderlund och Marko Hartung.