Rapport från VLN#2

Postad av Martin Öhlin 2010-09-12 20:23

Den gånga helgen var jag åter nere på Nürnburgring för att köra den andra deltävlingen i VLN serien. cover iphone custodia Den här gången körde jag den nya modellen av Z4 GT3 från BMW Motorsport. Bilen delade jag med Edward Sandström och Patrik Söderlund som ska tävla med den i GT3 Championship, ett europa mästerskap för GT3 bilar. custodia iphone outlet Träningen gick riktigt bra och kvalet även så. Edward var sist ut och satte en mycket bra kvaltid som gjorde att vi fick starta som nr 17 av 206 bilar. cover iphone Edward tog startpasset och både han och Patrik körde grymt bra. cover custodia iphone När det var min tur att köra låg vi på en 16:e plats med bra häng på framförvarande bilar. Tyvärr slutade vår tävling redan på mitt första varv.. cover iphone 8 plus custodia outlet Jag skulle varva en bil som jag uppfattade hade sett mig men när jag var ca en billängd snett bakom så bytte han plötsligt spår. Då jag inte skulle hinna väja bestämde jag mig för att försöka hinna förbi men det gick bara nästan. Hans höger framhjul slog i mitt väster bakhjul vilket resulterade i en snurr för min del. samsung custodia outlet Enligt dataloggen hade jag 180km/tim när jag slog i räcket med vänster bakhörn. Problemet på Ringen är att det är mycket olika bilar som kör samtidigt och det är ofta väldigt stor fartskillnad på dom. Nästa gång ska jag vara helt säker på att framförvarande bil har sett mig. cover iphone Nu var det bara att köra till närmsta lucka i räcket och parkera bilen för att vänta på bärgaren… Tyvärr blev det alltså ett tråkigt avslut på en annars grymt rolig tävling. Nu väntar lite tester här hemma med Porschen inför premiären som går i Danmark den 24-25 april. En premiär som jag verkligen ser fram emot! //Martin Tilläggas kan att jag klarade mig utan skador men att bilen behöver några nya dekaler plus lite kolfiberdelar..

  • Patrick Söderlund

    Vi var heta och kommer igen till 24 timmars. En liten korrektion. Vi låg 12:a när du gav dig iväg 🙂

    Bilen lagas nu och alles är bra. Hoppas din kropp tog smällen ok.

    • Ni va riktigt grymma!! Sorry för placeringsmissen, ska inte hända igen.. 🙂