Martin bra med inför första racet

Postad av Mediaempire 2010-09-13 18:10

Martin Öhlin inledde helgen på Gelleråsen bra med att kvala trea i kvalet till kvällens race i Carrera Cup Scandinavia, endast fyra tusendelar från andraplatsen. cover custodia iphone – Kvalet var ganska svårkört, greppet kom och gick i däcken och jag fick ta i ordentligt för att tiden skulle komma. cover iphone Det blev bra även om vi inte riktigt matchade tiden från träningen. iphone cover original Martin var snabbast på den fria träningen på eftermiddagen och med en plats i innerspåret inför racet är han optimistisk över chanserna. iphone custodia outlet – Vi står bra till inför racet och det finns mer tid att plocka ut. iphone cover original Tredjeplatsen är bra i starten jämfört med andraplatsen här och nu ska vi ge dem en ordentlig match, avslutar Martin. iphone custodia outlet Racet startar 19.40.