Starkt race gav pallplats

Postad av Mediaempire 2010-09-13 20:56

Martin Öhlin gjorde ett starkt kvällsrace på Gelleråsen och låg på hårt i kampen om andraplatsen hela racet. cover samsung custodia Ett race som avslutades bakom säkerhetsbilen på grund av ett allt mer ihållande regn halvvägs in i racet. cover iphone Martin var efteråt nöjd med en ny pallplats på Gelleråsen. – Jag låg på hårt och tog in väldigt mycket, särskilt när det började regna, förklarade Martin. Till slut blev det för blött på banan för att chansa, annars tror jag vi hade kunnat slutat ännu högre upp. Planen var att från tredje startruta utnyttja innerspåret ner mot första kurvan och ta andraplatsen direkt i starten, en plan som så när gick hem. samsung custodia Nu startar Martin tack vare tredje bästa varvtid på samma plats även imorgon. cover iphone custodia – Jag får göra en bättre start då, nu blev det lite för mycket hjulspinn för att man ska vara nöjd. Vi ska gå på attack och hugga ännu mer imorgon, avslutade Martin. cover iphone outlet Dick Jönsson-Wigroth noterade också Martins attackerade körning idag och ser nu fram emot mer av den varan imorgon. – Vi har inlett vår racehelg i Karlskoga med en pallplats och det lovar gott för fortsättningen. iphone cover outlet Jag tycker Martin körde ett väldigt bra race och med mycket attack idag.