Säker kvalinsats på Ringen

Postad av Mediaempire 2010-09-14 20:32

Richard Göransson startar på en femtondeplats inför 24-timmarsracet på Nordschleife imorgon. Till skillnad från igår var det idag några grader varmare och inget regn vilket gjorde att teamet kunde utnyttja bilen bättre. En femtondeplats innebär också att teamet får den blåa lampa som alla bilar i topp 20 får och som förvarnar andra bilar i racet om att en av de tjugo snabbaste bilarna ligger bakom. cover custodia iphone – Jag tycker vi ska vara nöjda med det här, säger Richard. Vi låg väl inom topp tio när vi mot slutet tappade några platser men vi ligger bra till för morgon. Racet som startar 15:00 morgon spås köras i liknande väder som idag, förhoppningsvis med uppehåll. custodia samsung outlet Richard vet vad som gäller inför helgens 24 timmar. – Vi hoppas på uppehåll under racet men här vet man aldrig. Nyckeln ligger i att undvika misstag, göra bra depåstopp och vara jämna under hela dygnet. Om vi lyckas med det har vi en bra chans i morgon, avslutar han. För teamets andra Z4 blev det en tjugondeplats i kvalet. Martin Öhlin inledde kvalet och satte 16:e bästa tid trots att teamet valde att chansa på intermediates i den första kvalstinten. – Jag tycker det gick väldigt bra, vi är inte långt efter tidsmässigt och jag är riktigt nöjd med min tid. custodia iphone Vi är i topp 20 och det var målet så hittills är det enligt plan. cover samsung custodia Jag är nöjd med min insats och Edward kunde i slutet se till att vi säkrade en topp 20-plats. Inför racedebuten tror Martin att det kan bli klättring om man lyckas undvika misstag. custodia samsung outlet – Racet är lite okänd mark för mig.

  • EvaLena Bäckstrand

    Martin, vi på Karlsudd följer dina förehavande på Ringen! Håller tummarna från kl. 15.00.
    EvaLena, Kicki & Tommy