Martin totalfyra och klasstvåa på Nordschleife 24-timmars

Postad av Mediaempire 2010-09-16 23:27

Martin Öhlin gjorde en imponerande debut i 24-timmars på Nordschleife. cover iphone 7 plus custodia outlet Tillsammans med teamkamraterna Edward Sandström, samsung custodia Patrick Söderlund och Marko Hartung körde han Need for Speed Schubert Motorsport BMW Z4 GT3 # 76 in på en imponerande fjärdeplats totalt. cover custodia iphone Dessutom blev man tvåa i den allra konkurrensstarkaste SP 9 GT3-klassen med storsatsningar från Porsche, iphone cover original BMW och Audi som konkurrenter. samsung custodia outlet Martin körde totalt 6 stinter under racet och i över 7 timmar vilket är mer racing på 24 timmar än en Carrera Cup-säsong innehåller.

  • Freddo

    Starkt jobbat Martin! Supergrattis! Gissar att du är ganska trött nu eller? 🙂

  • Oskar

    Bra jobbat Martin!
    Sitter i Österriket och följer racet på Sport1HD.
    Hoppas på att le mans och nordschleife 24 timmars är helgerna efter varandra 2015. Då drar jag på båda!