Martin totalsexa på 24-timmars efter nattpass

Postad av Mediaempire 2010-09-16 09:55

Martin Öhlin har inlett sitt första 24-timmars på Nürburgring säkert och stabilt. cover samsung custodia Från 20:e startplats har han, Edward Sandström, Patrick Söderlund och Marko Hartung sedan 15:00 i lördags stadigt klättrat i racet. custodia samsung shop Martin har kört totalt fem stinter på drygt 1.5 timme var och har bland annat kört tre nattstinter. cover samsung custodia – Det här är helt galet, man är både rädd samtidigt som man sitter och skrattar och njuter, sa Martin under natten. custodia iphone outlet Teamet ligger nu med sex timmar kvar totalt sexa i racet och trea i klassen. iphone cover outlet Martins nästa stint är enligt planeringen slutstinten i mål på eftermiddagen. huawei custodia outlet – Det känns som det har rullat på bra, bilen fungerar väldigt bra.