Martin Öhlin tävlar på Silverstone

Postad av Mediaempire 2010-09-17 15:16

Det är en månad till nästa tävlingshelg i Carrera Cup Scandinavia. Martin Öhlin utnyttjar uppehållet till att redan nu till helgen åka till England för ett inhopp i brittiska Carrera Cup på Silverstone. custodia samsung – Det här känns som en stor utmaning, säger Martin. iphone custodia outlet Jag ser verkligen fram emot att köra Carrera Cup på Silverstone, det är en klassisk racerbana som blir en spännande utmaning. custodia samsung outlet Martin Öhlin har redan hunnit med att varva sitt tävlingsprogram i Sverige med tävling internationellt i år. cover custodia iphone Tidigare i år körde han en BMW Z4 GT3 i tyska VLN-serien, en satsning som toppades en fjärdeplats totalt i det klassiska 24-timmarsracet på Nürburgring. custodia iphone – Planen i år var att tävla mer internationellt för att utvecklas mer som förare, förklarar Martin. Det blev väldigt lyckat i Tyskland och nu ser jag fram emot att tävla med Porschen i England. Det kommer inte att bli lätt, nivån i det brittiska mästerskapet är väldigt hög och det här kommer att bli en lärorik och rolig tävlingshelg. custodia samsung shop WestCoast Racings teamchef Dick Jönsson-Wigroth ser bara positivt på att Martin utnyttjar uppehållet i Sverige med att köra fler tävlingar. cover iphone 8 custodia outlet – Vi har sedan några år haft förare som kört mer än bara vårt tävlingsprogram i Sverige och det har vi som team haft nytta av, säger Dick. Det gynnar oss att våra förare är igång hela tiden, det är också WestCoast Racings filosofi att vara med på flera områden och hela tiden lära sig nytt.