Viktig andraplats för Öhlin

Postad av Mediaempire 2010-09-17 19:15

Martin Öhlin trivs i regn. cover shop online Det bevisade han i dagens heat ett i den sjunde tävlingshelgen i Carrera Cup Scandinavia. covero iphone I hällande regn gjorde han en bra start och tog sig direkt förbi Robin Rudholm och gick i mål på en andraplats. Öhlin startade från tredje startposition i heat ett på Ring Knutstorp. cover iphone custodia outlet Framför sig hade han mästerskapsledande Robin Rudholm och tvåan Fredrik Larsson. cover iphone x custodia Men Öhlin tog starten och lyckades med stabil och säker körning hålla Rudholm bakom sig. custodia outlet samsung s8 – Det skiljde tre tiondelar mellan mig och Larsson, och en bit efter det kom Rudholm, säger en nöjd Öhlin. Heat ett blev dyrt för en del tävlande. custodia de samsung Regn betyder halka och innebar en hel del krascher och avåkningar, men inga allvarliga skador på förarna. – Alla avåkningar skedde bakom oss i täten, så det var såklart lätt att undvika dem, säger Öhlin som ligger på en total tredjeplats i mästerskapet. iphone 8 plus custodia outlet Martin Öhlin satte näst snabbaste varv i heat ett och startar därför från andra startposition i heat två i morgon klockan 14.45.

  • Sten Ållas

    Bra kört