Martin segrare på Knutstorp!

Postad av Mediaempire 2010-09-18 17:45

Martin Öhlin tog sin första seger för säsongen på Ring Knutstorp där han i regn kunde kontrollera hela racet och ta en efterlängtad seger.
– Det här var riktigt skönt, jag ville bevisa att jag kan slå alla och den här gången fick vi till allt och då är vi först över mållinjen.

Martin grundlade segern med en bra start där han från andraplats kunde ta ledningen i första kurvan, en ledning han sen inte släppte. Segern innebär också att Martin med två race kvar nu är klar trea i mästerskapet.
– Starten satt perfekt och sen var det bara att kontrollera ledningen. Med tredjeplatsen säkrad i mästerskapet kan vi satsa mer på Mantorp och riskera mer i finalen utan att behöva tänka på poäng. Vilken helg, en seger och en andraplats!

Resultatet gladde också Dick Jönsson-Wigroth som sammanfattade en riktigt bra helg av Martin Öhlin.
– Mer glädjande än att tredjeplatsen i mästerskapet är säkrad är att Martin gjorde två kanonrace och verkligen tog i som han lovade inför helgen. En seger och en andraplats är riktigt bra, särskilt med tanke på att han inte hade pole i något av racen. Nu åker vi till Mantorp med samma inställning som vi kom hit med, vi satsar fullt och ser hur långt det bär, sa Dick.

Resultat, Carrera Cup Knutstorp

  • Jocke

    Snyggt Seth! Härligt

  • Mattias

    Ett stort tack till Martin och westcoast racing. ”taxi” turen i X6:an var en grym upplevelse 🙂
    Lycka till på Mantorp park.