Favorit i repris

Postad av Mediaempire 2010-09-20 10:48

Ifjol tog Martin Öhlin en dubbelseger på Karlskoga Motorstadion. cover shop online I helgen är det dags för repris. – Att sikta lägre än så vore fegt, säger han. samsung custodia outlet Ett av hans bästa kval någonsin i regn säkrade pole position i fjolårets första race på Karlskoga. cover iphone outlet Därifrån gick allt som det skulle och Martin Öhlin lämnade banan glad och nöjd och med full poängpott. Nu ska historien upprepas. cover iphone outlet – Jag har inlett säsongen bra, Knutstorpshelgen blev en missräkning med regndäck på upptorkande, men jag ligger på en tredjeplats i tabellen. iphone cover original Så nu är det bara att ta i och säkra poäng på Karlskoga. cover per huawei p10 lite Martin Öhlin har laddat upp på bästa sätt med en fantastisk insats i Nürburgring 24-timmars förra helgen. En fjärdeplats totalt och tvåa i klassen med en BMW Z4 GT3. En magisk insats tillsammans med Edward Sandström, Marko Hartung och Patrick Söderlund. cover iphone custodia outlet – Det var såklart helt underbart, och oerhört mycket körning.