Martin Öhlin inför premiären på Jyllandsringen

Postad av Mediaempire 2010-09-21 13:17

En dansk utmaning väntar Martin Öhlin i helgen. Årets Carrera Cup-säsong inleds i helgen på Jyllandsringen i Danmark och det är inte bara banan som är ny för Martin. Han kör i år för WestCoast Racing och teambytet har gjort Martin extra motiverad. – Det här är en nytändning för mig, säger Martin. Det är alltid kul med något nytt och det känns väldigt spännande att vara hos WestCoast Racing. cover iphone 7 custodia outlet Spontant känns det bättre än någonsin tidigare inför en säsong. Han kommer också mer förberedd än någonsin tidigare. Martin Öhlin har under våren kört två fyratimmarsrace på Nürburgring Nordschleife och har redan kört lika mycket som under en halv säsong i Carrera Cup. Martin räknar med att ha nytta av det när säsongen är igång. – Det viktigaste är att jag har känslan i kroppen och kommer att vara på hugget direkt när det drar igång. custodia samsung Vi har haft väldigt bra tester och sett stora förbättringar mot förra året vilket också är hjälpt av all körning i vår. Det har blivit flera tester tillsammans med nya teamet under säsongen. Tester som har gått bra och gör att Martin tror på ännu ett stort kliv framåt i år. – Vi har framför allt blivit snabbare men det som är minst lika kul är att tiderna också är jämna. Det känns som vi har förbättrats oss på alla områden inför den här säsongen. Nu väntar Jyllandsringen som för Martin blir en helt ny bekantskap. Till skillnad från flera av de andra förarna har Martin ännu inte kört en meter på banan där. iphone custodia outlet – I helgen handlar det bara om att lära mig banan så fort som möjligt och få med mig säkra poäng hem från helgen. För året är målet självklart, jag ska vara i topp 3 och vara med där uppe hela tiden, avslutar Martin Öhlin bestämt. Nytt team innebär också ny teamchef och i Martins fall heter han Dick Jönsson-Wigroth. custodia samsung italia Han är imponerad av det han sett hittills från Martin. huawei custodia – Jag har tittat lite hur de jobbar på bilen under försäsongstesterna och det har sett väldigt lugnt och säkert ut, säger Dick. cover shop online Det är ingen stress utan allting sköts väldigt effektivt. iphone custodia outlet Martin förbättrade sig väldigt redan förra året och det märks att han redan har kört många racemil i år nere i Tyskland.

  • Jenny

    Lycka till på söndag!