Martin redo för kval på Silverstone

Postad av Mediaempire 2010-09-21 08:20

Igår fredags kördes det första träningspasset i Carrera Cup UK på Silverstone med totalt 25 startande. cover custodia samsung Martin körde sina två första pass på Silverstone och lyckades bra med 12:e bästa tid och hade tredje bästa tid i klassen. – Bilen fungerar bra men det finns mer att göra för att hämta mer tid, berättar Martin. custodia samsung s7 edge Vi kan åka ännu fortare men jag håller på att lära mig banan, jag tappar fortfarande en del tid i framför allt första sektorn men det kommer. Det var en bra första dag och med lite mer jobb kommer vi hitta mer tid. cover per huawei p10 lite Båda träningspassen inleddes på en blöt bana och vädret på Silverstone ser lika ostadigt ut för resten av helgen. cover custodia iphone Under lördagen körs kvalet och sen körs de två racen på söndag. cover custodia iphone Martin förbereder sig nu för resten av helgen. iphone custodia outlet – Det enda vi vet om vädret är att det blir som idag, det vill säga vi har ingen aning om vad som väntar, ler Martin.

  • Göran

    Hur gick kvalet??