Martin avslutar helgen på pallen

Postad av Mediaempire 2010-09-22 17:09

Martin Öhlin kunde revanschera sig för igår genom att i helgens andra Carrera Cup-race ta en tredjeplats. iphone custodia outlet – Jag är rätt nöjd, jag klantade mig igår och det kunde jag göra upp för idag, sa Martin. samsung custodia outlet I fredagens regnrace fick Martin slita sig till en sjätteplats efter att gjort ett par misstag inledningsvis. Han lyckades sätta fjärde bästa varvid och kunde i lördagens race starta fyra. samsung custodia outlet Den startpositionen förvaltade han väl och efter en tuff fight de första varven kunde han komma loss och säkra sin tredjeplats. cover samsung custodia Han tog ikapp på ledarduon mot slutet och hade en bekväm lucka bakåt. cover iphone custodia outlet – Jag känner inte att jag riktigt hittade känslan den här helgen. custodia iphone outlet Det tog ett tag att komma in i det men till sist blev det en ok helg.

 • Fredrik Karlsson

  Du gör ett grymt bra jobb! Snart haglar segrarna.

 • Tjena Martin

  Grattis igen!

  mvh
  Niklas
  Lesjöfors AB