Martin Öhlin stabil femma i kvalet

Postad av Mediaempire 2010-09-24 18:34

Det blev en femte plats i kvalet på Jyllandsringen fört Martin Öhlin i årets första Carrera Cup-kval. custodia samsung shop Till skillnad från flera av de andra förarna har Martin inte testat på Jyllandsringen inför säsongen och förmiddagens 20 minuter långa träningspass blev hans första bekantskap med banan. cover iphone custodia outlet Han imponerade med tredje bästa tid och senare i kvalet blev det en femteplats. – Det var ganska bra, sammanfattade Martin. iphone cover outlet Jag hade kanske kunnat ta mer tid men vi körde på säkerhet och ser till att få med oss viktiga poäng den här helgen. cover custodia iphone Femte plats innebär att Martin får starta från innerspår i racet morgon, något som kan visa sig vara viktigt på den trånga banan. cover iphone x custodia outlet – Placeringsmässigt är jag ganska nöjd. Bilen fungerar kalasbra och jag lär mig något nytt om banan varje varv. cover custodia iphone Vi siktar på bra poäng morgon.

  • Bravo Martin – nu är det bara att jaga poäng i varje lopp. Det är viktigare än en seger lite då och då.
    Anders

  • Jocke

    Grattis till dom grymma placeringarna i helgen!