Martin tvåa på Jyllandsringen

Postad av Mediaempire 2010-09-25 18:58

Martin Öhlin fortsatte sin imponerande samling av pallplatser i Danmark. I söndagens andra race i Carrera Cup tog Martin en andraplats. iphone custodia Han gjorde en suverän start från tredje startruta och kunde sen enkelt kontrollera sin andraplats resten av racet. – Jag gjorde en bra start igen, konstaterade Martin. custodia de samsung Planen var att försöka sno åt mig andraplatsen och efter det hade jag kontroll hela tiden. custodia huawei p smart Jag höll ett bra tempo och fick en lucka som räckte. Inför den här helgen hade Martin inte kört en meter på Jyllandsringen. custodia iphone Trots att flera andra förare testat på banan inför säsongen kom Martin snabbt upp i fart och två pallplatser var långt över förväntan. custodia samsung – Det här är helt enkelt grymt, två pallplatser var mer än vad jag själv hade vågat hoppats på. cover custodia samsung Alla i teamet har gjort ett bra jobb med bilen och det här är riktigt skönt. Dick Jönsson-Wigroth berömde Martins första insats tillsammans med WestCoast Racing och var imponerad av hans resultat. – Det är jättekul med Martin, tyckte Dick. Vi har inte varit här och testat innan och han gjorde det bästa av situationen och två pallplatser är fantastiskt. Nu ser vi verkligen fram emot Knutstorp.