Pallplats för Martin i race 1

Postad av Mediaempire 2010-09-25 18:41

Med bara en dags förberedelse på Jyllandsringen vilket inkluderade gårdagens kval kunde Martin Öhlin ändå inleda säsongen med en pallplats. cover iphone 8 plus custodia outlet I det första av söndagens två race på Jyllandsringen gjorde Martin en bra start från femte startruta. Han var trea in i första kurvan och kunde efter en hård fight hela racet hålla den i mål. custodia samsung shop – Det var kanske ingen perfekt start i racet men den räckte. custodia samsung galaxy Jag hade en bra fight med Mangs och en tredjeplats är en fruktansvärt bra start på säsongen. Mot slutet av racet kom han ikapp Robin Rudholm på andra plats. iphone cover original Efteråt kände Martin att det var ett race som följde helgens planering. iphone cover outlet – Allting var under kontroll. Vi gjorde som planerat och körde smart och säkert. Det här är riktigt skönt. Resultat, topp 5 Carrera Cup Scandinavia.